skip to Main Content

Bestrating laten borstelen door een expert

Ben je het ook zo zat dat je bestrating groen ziet van de aanslag van algen en dat het onkruid tussen de tegels weelderig tiert? Laat dan je groene aanslag en onkruid verwijderen door Boomspecialist de Langstraat. Wij borstelen de bestrating, waardoor we de groene aanslag en het onkruid op een milieuvriendelijke manier verwijderen.

Jouw lokale boomspecialist!

borsteklus 2 voor

Waarom is bestrating laten borstelen belangrijk?

Ben je het ook zo zat dat je bestrating groen ziet van de aanslag van algen en dat het onkruid tussen de tegels weelderig tiert? Laat dan je groene aanslag en onkruid verwijderen door Boomspecialist de Langstraat. Wij borstelen de bestrating, waardoor we de groene aanslag en het onkruid op een milieuvriendelijke manier verwijderen.

borsteklus 2 na (1)

Groene aanslag en onkruid laten verwijderen

Mos, algen en viezigheid veroorzaken vaak een groene waas op de bestrating. Als je deze groene aanslag en het onkruid laat verwijderen uit je tuin, dan knapt de bestrating hier direct van op. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om de groene aanslag en het onkruid zelf te verwijderen. Het is wel een arbeidsintensief klusje en het is bovendien belangrijk dat het goed en grondig gebeurt om zo lang mogelijk van het resultaat te genieten. Je kunt er daarom ook voor kiezen om de groene aanslag en het onkruid te laten verwijderen door een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is, zoals Boomspecialist de Langstraat.

Als je groene aanslag en onkruid wilt laten verwijderen, dan zijn daarvoor verschillende mogelijkheden. Zo kun je het terras laten reinigen met een hogedrukreiniger en ook met chemicaliën zal veel onkruid als sneeuw voor de zon verdwijnen. Toch zijn deze manieren niet heel milieuvriendelijk en bovendien kunnen ze schade aan je bestrating of houtwerk opleveren. En je wilde juist dat je tuin er beter uit ging zien, toch?

borstelklus 3 voor

Werkwijze bestrating borstelen

Veel beter is het om algen, mos, groene aanslag en onkruid te laten verwijderen door de bestrating te borstelen. Voor het borstelen gebruikt Boomspecialist de Langstraat een hogedrukspuit of staaldraadborstels en hierdoor heeft het borstelen geen negatieve invloed op het milieu. Al snel ziet het terras er weer stralend uit.

Het onkruid laten verwijderen tussen de tegels gebeurt in een roterende beweging. Door de draaiende beweging van de borstel wordt het onkruid krachtig tussen de tegels uitgeborsteld. We kunnen het onkruid ook verwijderen met een bosmaaier met staaldraadstrengen. Boomspecialist de Langstraat beschikt over zo’n bosmaaier. Onkruid verwijderen met een bosmaaier is een ideale manier om gericht onkruid te verwijderen op paden, terrassen en trottoirs. Het onkruid verwijderen met een bosmaaier gaat sneller dan wanneer we hiervoor een onkruidborstel met steel zouden gebruiken. Laat daarom deze groene aanslag en het onkruid wegborstelen van je bestrating.

borstelklus 3 naa (1)

Boomspecialist de Langstraat voor het verwijderen van onkruid, alg, mos en groene aanslag

Wanneer je de groene aanslag en onkruid in jouw tuin wilt laten verwijderen, dan is het natuurlijk belangrijk dat dit op een professionele en zorgvuldige manier gebeurt. Bij Boomspecialist de Langstraat mag je hierop vertrouwen. Boomspecialist de Langstraat heeft jarenlange ervaring met het verwijderen van groene aanslag en onkruid en is bovendien VCA-gecertificeerd. Dit betekent dat we op de hoogte zijn van de laatste veiligheidsvoorschriften en dat we het werk altijd met oog voor veiligheid, milieu en gezondheid uitvoeren.

aanlegklus 1 na jpg

Onkruid, alg, mos en groene aanslag laten verwijderen?

Neem dan nu contact op!

Back To Top